Yderligere info
En elsket grøntsag ikke mindst i det kinesiske køkken, hvor de færreste ikke spiser den nærmest dagligt. I det kinesiske køkken, hvor man kun sjældent benytter sig af rå bladgrønt, bliver der brugt i supper og især wokretter. Men den fungerer også fint i salater.
Den kan i princippet dyrkes både forår og efterår, men den største succes får man med såning fra juli måned og frem. Planten er nemlig ikke vild med for megen varme, så det tidlige efterår i Danmark passer fint til dens behov. Højsommer er derimod et dårligt tidspunkt at dyrke den på. Til gengæld kan den godt tåle en smule frost, så man kan spise af dem over lang tid – især i milde vintre.
SÅDAN DYRKER MAN PAK CHOI:
Gå efter en planteafstand på ca. 20 centimeter. Det klares enten ved forspiring eller udtynding, når planterne begynder at have en vis størrelse. Kan sås enten forår eller sensommer.
Hovederne er klar til første høst ca. 10 uger efter plantning.