Super Aquadulce (hestebønne)

10,95 DKK

Den perfekte hestebønnesort, hvor dyrkningssucces og smag er i højsæde.

Ikke på lager

Beskrivelse

Den perfekte hestebønnesort, hvor dyrkningssucces og smag er i højsæde.

Planterne bliver ca. 1 meter høje og sætter masser af gigantiske bælger, der vil få selv den mest frodige ærteplante til at rødme. De kan blive over 20 centimeter lange og brede som en sømands finger.

Hvis du skal prøve dig frem med hestebønner, er Super Aquadulce et godt sted at starte. Det kan ikke gå galt, og har du aldrig før smagt friske hestebønner før, venter der dig en fantastisk oplevelse med denne grøntsager, som du sjældent finder på grønttorvet.

Indeholder ca. 15 frø

SÅDAN DYRKER DU HESTEBØNNER:

Sås på friland fra 1. april. Det er en god ide at så dem dybt – mindst 5 centimeter – da det siges at modvirke angreb af bladlus. Hestebønner er ikke så følsomme over for frost som “almindelige” bønner, så man kan godt eksperimentere med at så dem før – men i så fald sås de endnu dybere.

En planteafstand på 10 cm. plejer at give flotte planter. Men de bliver høje og ranglede, så det er en god ide at sætte en snor rundt om bedet, så de ikke vælter i blæsevejr.

Hestebønner udmærker sig ved at kunne spises rå i modsætning til andre bønnetyper, der kan give en grum mavepine, hvis de spises uden tilberedning.